YEY

Hej! Har inte funkat att uppdatera för att internetet sög i San Francisco. Var helt underbart där helt sjuk också de hade alla affärer man kan tänka sig plus att alla var väldigt stora men var ganska kallt dock men och bada sista kvällen där igår för hitta en pool på hotellet, ganska roligt för fick gå på gatan i badkläder och handduk när folk gick runt i mössa och jacka, haha! Åkte i alla fall till Santa Cruz imorse och har bara gått på stan här, shoppat lite skor och sedan gått på bio "Parental guidens oherre den var helt sjuk bra!
   Ska bara vara här inatt så imorgon bitti åker vi till Santa Barbara igen och firar nyår, önska egentligen att jag kunde fira med mina vänner i Sverige åh. 
 
Här är lite bilder som jag tog i S.F:
 
 

Åker sån vagn


take me baaack


Framme i San Francisco

Hej! Är framme i S.F efter har åkt bil typ 8 timmar med stopp. Mådde verkligen inte bra, är jätteförkyld och min hals är torr så hostar och nyser hela tiden. Har i alla fall varit ute och ätit och nu är jag tillbaka på rummet, ska duscha och fixa mig med ansiktmask och sånt. 
Internet är jättesegt här, så uppdaten kommer nog inte vara på topp, hehe. PUSS


We all want the same thing, we all want love

 

Mår piss dåligt

Åh, ligger i sängen och mår inte alls bra. Tror jag kommer spy eller något! Sov men vakna med att det var äckligt varmt! Ska ut och äta Italienskt sedan, orkar verkligen inte fixa mig på något sätt.
Imorgon ska jag sitta i bilen i 6 timmar till San Fransico! Ska även på Victoria Secret Party där, var inne på deras hemsida och hitta det och de "partyt" var typ på fyra olika ställen och roligt att det var precis när jag är i S.F blev så glad. Har ingen aning hur det är ens, men ska i alla fall dit och kolla!

Nytt I.D puder

Mineral puder som är sjukt bra, hade samma förra året det är inte slut men håller på att. Det är otroligt dyrt en pytteliten primer kostar liksom 500 :- i Sverige. Men här är det dubbelt så billigt, kan även tipsa er som vill ha det att beställa på datan där det finns hemsidor som säljer det billigare!

vatten e bra

Sitter här och försöker dricka vatten som man ska dricka två liter om dagen (?) Jovisst, vem gör det typ? Jag försöker dircka så mycket som möjligt. Hade en period där jag drack i alla fall 1 liter om dagen, alltså ur en flaska. Man får mycket finare hy av det! När jag kommer hem nästa år ska jag vara hur nyttig som helst, ska börja träna o.s.v. Tagga!
 

Måste i alla fall klä på mig nu, är lika trött idag som igår! Kan också säga att jag fortfarande har ont i halsen efter 3 veckor efter jag haft halsfluss och ätit pencilin för det. 
 
 
 

trött tjej idag

Har varit så himla trött hela dagen, ni anar inte! Har i alla fall varit på lite olika ställen runt S.B idag, har sovit så fort jag fått chansen i bilen men nu har vi kommit tillbaka till rummet så är jag jättepigg. Är de inte typsikt? Ska i alla fall ta ett glas mjölk och sedan försöka somna till Shrek som är på TV just nu. 

 

 

 


inspo

outfitteer
 
 

GOD JUL!

 
God Morgon! Vakna nyss och är svin trött idag. Skulle kunna sova hela dagen, vet inte riktigt vad som händer idag här firar de trotts allt den 25e ska i alla fall ut och shoppa lite i stan. Har fått pengar på morgonen så ska vi ju som sagt ut och shoppa. 
 
Nu ska jag ta en dusch, puss!

Julafton, yey!

 

Detta är då min julafton...

Okej, nej jag skoja! Det är inte ens 24:de här än eller om 10 min blir det de. Kommer inte ha någon speciell julfirning" här vilket jag faktiskt tycker är skönt. Jag gillar inte julmat över huvudtaget, eller jag tycker den är uttajtad och sedan gillar jag knappast den röda färgen som är överallt (?!). Okeeej, jag tycker julen är mysig men det ska faktiskt bli skönt att inte fira som vanligt. 

 

Men önskar er alla en god jul!♥

 


TODAYYY

 

Hejjj allihopa! Helt underbar dag idag verkligen, har sprungit runt i massa olika butiker och hittar massor av fint!

Är hemma på hotell rummet nu och klockan är snart 17.00, har suttit hur länge som helst med massa bilder o.s.v! Hade tänkt att sätta på Gossip Girl, känns som de är en evighet sedan jag såg de nyss fast det var dock bara tre dagar sedan, haha! Ska på bio ikväll på Twilight (okeeej jag vet att jag e väldigt sent ute men de har inte blivit av att se den hemma, så det var ju verkligen på tiden) sedan ska vi äta på youghurtland som är riktigt god yoghurt glass med massa saker till som man får plocka själv. Tar säkert bild på det så ni kan se vad jag menar heheheh. 

Puss. ♥


marshmallow flufff

 
såååååå jävla gooottiish

 
 

abercrombie & fitch

Har shoppat en hel del idag. Kommer antagligen försöka lägga ut de mesta i omgångar! Tänkte ju fixa kort på allt när jag kom hem men insåg att de blir väldigt jobbigt, så de kommer som sagt i omgångar.
 
 
 

love

Tjoooo! Har varit i Hollywood idag som sagt, har gått hela dagen och var väldigt jobbigt eftersom det var så otroligt mycket folk. Ska dit imorgon igen och gå till Universial och gå runt lite i L.A antar jag! Är helt slut nu och har varit uppe sedan 7 imorse och klockan är 23 här nu. Godnatt, eller godmorgon för er i Sverige hehe. Kram!
 
 
 
 
 
 

HOLLYWOOD

 

 

 


Idag

Hej! Idag har vi gått på stan i Santa Barbara och sedan tog vi bilen till en dansk by här. För er som inte vet så är jag dansk! Åt i alla fall julbord där, jättemysig by. 
Tog en del bilder idag som nog kommer i omgångar! 
 
Imorgon ska vi även till Hollywood, najsigt! PUSSAR
 
 


Uppdateringen?

Hej! Känner inte att bloggen är på topp direkt. Är lite saker jag vill få fixat. Ny design och ändra textstilen o.s.v. Får se om jag orkar sätta mig ner själv och fixa det eller om någon snäll kan hjälpa mig eller om jag betalar någon för att göra det. Ska bara få lite mera bilder som jag kan använda, så det blir väll förendring i bloggen när jag är hemma igen.
  Känns så bra med ett nytt år och nya mål. Älskar att tänka igeom allt som har hänt, alltså hur saker och ting har förendrats under 2012. Alla minnen som har skapats, hur vänn kretser förendrats, allt man har fått uppleva och lärt sig.
  Har haft en väldans jetlag när jag varit här, fick den dock typ efter två dagar. Så har sovit dygnet runt nästan! Idag har jag bara segat och kollat på Gossip Girl, det är verkligen hur bra som helst, tyckte inte om de från början men de blir somsagt bättre och bättre! 
  Imorgon kommer mina föreldrar hit, vilket ska bli väldigt skönt. Har lärt mig att uppskatta de de gör mera än tidigare kan jag säga haha. Faktiskt väldigt jobbigt att ha ordning på saker och ting själv, inte för de är någon speicell ordning med någonting just nu. Men ska också gå i affär med mami som Tobias verkligen, verkligen inte gillar så ska vi till San Fransico snart också, så tagg!
 
 


svaaaaaaaaaaar

LAGG UT PÅ VAD DU SHOPPAT FÖRFAN
 
Jag har inte shoppat speicellt mycket här än eftersom mina föreldrar inte kommit än, blir enklare när de är här. Kan lägga ut senare, ungefär de jag köper!
 
hej! vilken säsong är du på gossip girl? 
vem är de du gillar eller är på G med?
 
Jag är på säsong två. 
Jag har inte känslor för någon faktiskt och är då inte på G med någon. 
 
 
har du färgat håret? sjukt snyggt iaf!<3
 
Jag har bara slingat de, tack! <3
 
 
 
 
 
 
 
Det är jätteroligt verkligen att få frågor och kommentarer, tack för alla som kommenterar jätteskoj.♥ 
 
 

Ben & Jerry's


vardag

hbh
 
 
 

San francisco

 

Söndag

Var ute lite igår kväll men jag var så otroligt trött och mådde inte riktigt bra så jag däcka ganska snabbt! Saknar päronen lite nu eftersom att göra allt själv som man är van att de gör är ganska jobbigt. De kommer i alla fall om 5 dagar eller något sånt! Vet inte riktigt vad som händer idag. Sitter och nördar Gossip Girl, det blir bara bättre och bättre verkligen. Bloggar till er senare om något skojsigt. Internet suuuuuger bara här så det är lite små irreterande. 

 

Pussisar!


Life is a jetlag

 

 


!!

Får frågor hela tiden vad jag gör i USA om jag är på språkresa eller vad jag gör. 
 
Jag är bara här och hälsar på min storbror som går i Collage här ett år. Så bor jag med han och hans kompisar. Ska bara bo här en vecka sedan kommer mina föreldrar så ska vi fira jul i Santa barara sedan åka vidare till de kända ställerna i Kalefornien som L.A, Vegas och de, har inte så stor koll men sedan kommer vi tillbaka till Santa Barbara på nyår då vi ska fira de här. Då kommer jag inte vara med mina föreldrar utan de andra, så de kommer bli feeeettt.
Älskar verkligen detta stället och kommer helt klart också göra samma sak och gå på Collage här när jag blir 19!
 

Lördag

Hej! Jag låg i sängen hela dagen igår. Vet inte vad det var med mej jag mådde jättebra men var bara så jävla trött och orkade inte göra någonting så jag stanna hemma hela dagen, kanske var med att jag vänt helt på dygnet. Klockan är runt 10 nu och ska ringa släkten på skype snart, yey! Senare ska jag och Tobias ut på stan och äta sjukt god glass som jag la ut bild på här om dagen. Det är typ en glassbuffé man får ta olika strössel och frukter och sånt på. Förjävla gott! 
Ikväll ska vi nog på någon fest också, så det blir nays!
 

Blog to you later, kramisar!
 

-

• Jag gillar verkligen inte julmat, bara lussebullar typ. 
• Jag älskar att dansa haha! 
• Jag blir verkligen en helt annan person när jag är pigg. 
• Jag älskar mina kompisar jäääävligt och har de bästa man kan önska sig. 
• Jag tycker det är otroligt snyggt att vara lång, förut tyckte jag helt tvärt om och hatade min längd. Det var typ min värsta fobi i flera år men nu trivs jag bra när jag känner mig lång. 
• Jag tar åt mig lätt när någon säger något elakt. 
• Jag är oftast väldigt pratglad men kan i vissa lägen bli väldigt blyg. 
• Jag är väääldigt rädd för döden eller att någon nära ska dö. 
• Musik är mitt liv typ. 
• Jag hatar att missa saker och vill oftast vara med på allt.
• Jag suger på att ha ordning på saker och ting.
• Hatar när folk tar "attention" före sina kompisar. 
• Jag går väldigt lätt på reklam, haha. 
• Tycker det är såååå mysigt att kolla på film men jag somnar alltid, hatar mig själv för det. 
• Älskar Wiz finns ingen bättre artist!
• Jag är sjukt lat. 

segis

 

Horoskop

 

 
 
 
Något som jag gör är att läsa horoskop. Var helt insatt i de för ett tag sedan och läste varje dag och tog åt mig allting typ som stog, men nu läser jag det en gång i veckan alltså ett veckohoroskop. Tycker de stämmer så bra ibland, som tex denna veckan. Allt e liksom precis rätt typ?  Läskigt nästan!
 
LÄS DITT HOROSKOP PÅ TWICE HÄÄÄÄÄÄR

the dreams we had and the love we shared


Bezzttt


Q

Är USA så himla underbart som det verkar? Det verkarju vara värsta drömstället iallafall där du e. Ä det lika bra och fint osv på riktigt?? :D<3
 

Vart är dina föreldrar!!!??? får du festa så för dom?
 

: Ja tycker de e lika underbart som de verkar verkligen. Alla är mycket trevligare här, inte som i Sverige där alla går runt å bitch blickar varandra för ingenting utan alla pratar med alla typ. De e verkligen jättefint bara att lägenheten är nog den ofräshaste och äkligaste jag varit i, de står gammal mat på tallrikar framme å finns inget golv att gå på för de e så stökigt haha! 
 
Mina föreldrar är hemma och kommer om en vecka, jag valde att åka en vecka innan dem. Får och får festa för dom, ingen föreldrar gillar väll de direkt. Men de går bra! 
 
 

Gomorgon

Gossip girl å chips, loove.


cheers to the freaking weend

 
Var på någon fest men typ 200 pers så kom polisen like always typ.... sedan gick vi hem till "oss" med några och bara chilla så kom polisen igen så det var lite fail och det var jag som öppna så stog de typ 4 poliser utanför och fråga massa typ, ingen aning vad jag skulle säga haha. Men det har varit en bra kväll i alla fall!
 
Imorgon ska jag inte upp allt för sent och gå på stan med några tjejer och äta på resturang och shoppa lite, mys! 
Är i alla fall väldigt trött nu och ska sova!

lovelife

Vakna vid 1 idag, sedan har vi gått lite på stan kollat på skolan osv. Klockan är 8 och har endast ätit glass idag, man orkar verkligen inte laga mat oså men har i alla fall gjort köttfärs nu, gaht! Ska senare ut på en fest, kommer antaligen ta mycket bilder toyou.

Puss!

 

 


Framme

Är framme nu.
Har bytt 3 stycken flyg idag. Jävlar vilken lång dag! Eftersom tiden är 9 timmar efter så åkte jag med tiden fick alltså 12-12-12-12 många gr idag. Satt på ett flyg i 12 timmar, var massa försening också för planet var söndrigt! Kom i alla fall till L.A och var helt förvirrad, men så jävla glad det var varmt och att se alla palmer var helt amazing. Hade ingen service på mobilen och gick ute i L.A ensam där de var massa fula gubbar, fyfan. Fick även ta buss. Allting har i alla fall gått jättebra, stolt över mig själv att jag gjort något ensam för de gör jag aldrig. Måste alltid ha någon vid min sida hela tiden, vet nog de flesta som känner mig bra. De är ju ganska mycket man måste hålla reda på när man ska byta flyg osv. 
 
Min bror kom och hämta mig som jag inte sätt på ett halvår och nu bor jag med han och hans tre killkompisar. Imorgon ska jag sova ut har varit uppe sedan 5 i svensk tid till kl 1 och så får man lägga till 9 timmar så de passa med amrikansk tid, sov dock lite på planen men inte mycket. Kollade säkert på 10 st filmer och några How I met you'r mother och New Girl avsnitt. 
 
Santa Barbara. 

I LA

Framme i L.A!
Ska ta ett flyg till, bloggar mera om allt senare.


TACK!

"VÅGA INTE SÄGA ATT DU FÅR ÅNGEST!!!! DU E FUCKING UNDERBART SNYGG OCH DET SITTER SÄKERT NÅN SOM SITTER OCH LÄSER DIN BLOGG VARJE DAG OCH DRÖMMER OM ATT SE UT SOM DIG!!!!jag vill se ut som dig,så perfekt och underbar"
 

Åh, vad gulligt! Blir jätteglad verkligen. ♥

erin heatherton

 
 

Mys

Jag är så nervös åh...

 


FuckYouFuckYouFuckYouFuckYou


OJ


Monday

Hej! Sov jättedåligt inatt och vakna klockan halv 5, då jag bara har halvsovit hela natten och drömt massa mardrömmar, har haft svårt att andas och kallsvettas. Får sånna nätter ibland. Var helt död i skolan idag plus att jag har mensverk överallt typ. Tror jag kommer spy snart och är inte riktigt frisk än heller! Så detta har inte direkt varit min dag, ska egentligen iväg till stallet men känner mig inte direkt frisk och de är faktiskt väldigt jobbigt att rida, i alla fall den frukten jag har nu. Ska ligga i min säng och lida nu. Pussar!
 
Här får ni några bilder från dagen: 
 

Ångest


 
Zara Larsson. Helt jävla sick hur snygg man kan vara, helt perfekt på alla sätt och hon är bara 97:a också! Får verkligen ångest.

Söndag

Hej! Har varit otroligt seg idag. Har haft massa gäster hemma idag så kollade jag på film med Ellen och Joel "Magic Mike" men somnade direkt eftersom jag var så trött! Har sovit ett tag nu och nyss kollat på Solsidan, den var ganska bra idag i alla fall som jag inte tyckt den senaste säsongen varit annars. 
 
Imorgon e de skola igen, börjar tidigt också! Ska nog sova tidigt idag. PUSS
 

Tell me it's alright, just for one night


Andra Advent

Vakna för 10 min sedan. Idag får vi massa gäster här hemma som kommer om en timma. Behöver egentligen duscha, känner mig jätte ofräsh har inte ens ätit frukost än. Jaja! 
Ska göra iordning mig nu i alla fall och äta något, puss!
 
 

tjooooo

Denna dagen gick inte dirket som jag hade planerat eller trott, åkte och träffa Wilma sedan gick vi till alla fiskebäcks- och näsetbarnen hemma hos Kajsa, var i alla fall skoj att träffa några!:) Sedan drog jag Felicia & Sara till David i Majorna och var där en stund. 
 
 
 

8/12

Gomorgon! Vakna väldigt tidigt idag av mig själv, verkligen inte vanligt för att vara mig. 
Idag ska jag till stan, fota lite där och ikväll kanske det blir bio eller någon fest eller något sånt! Det är väll ungefär så min dag kommer se ut. 
Ska i alla fall kolla gossip girlg nu och sova lite. 
 
Vill verkligen träffa många av mina babes jag kan innan jag åker, så smsa gärna och träffa mig och Felicia senare. PUSS


Fredag

Har varit borta från skolan hela veckan och även idag! 
Klippte mig och slinga mitt hår igår även, var hemskt att vara ute i kylan medans jag mådde piss i min hals å öronen. Blev i alla fall inte speicellt nöjd, det är väldigt kort men de behövdes verkligen. 
 
Idag åkte jag och Felicia på en minnesstund, satt och väntade på en bänk i brunns på henne en timma
 
. Sedan träffa vi Mathilda & Sara och åkte till Linné där vi gick hem till Davva med Albin, Ludwig och Birk där vi kröka. Eller alla utom jag då eftersom jag är sjuk hihi. 
 
Mår jättedåligt nu och har inte ätit någonting sedan kl kvart över 7 imorse, då jag åt frukost till julkalendern. Är inte ens hungrig men ska ner och ta pizza!
 



 
 

-

 
Kommer nog ha en bloggpaus, inte länge men till jag får lust att blogga igen eller bloggar säkert imorgon men kan säga att uppdateringen nog inte kommer vara speicellt bra. 
 
Det är så många balndade tankar, vet inte vad jag ska känna? Ena stunden känns de som man ska vara glad, andra tvärt om. Allt är bara sån röra. Försöker se på de posetiva det är så mycket men det känns som allting bara faller samman. Allt de bra, bara försvinner. De som inte har försvunnit, känner jag att de långsamt rinner bort. Jag vet att de snart e borta. 
Har så mycket att vara glad och se fram emot men de känns bara så fel att vara glad när så mycket bara försvinner eller håller på att försvinna.
Vill inte prata med någon, vill inte veta vad andra folk tycker orkar inte höra på allt man ska göra som är "rätt" och ska tänka. Andras tankar tar över mina, det gör mig bara förrvirrad som leder till att jag blir sur och irreterad. Vill säga hela sanningen till folk men är rädd att den ska komma fram fel. 
Jag vet inte om jag ska älska eller hata. Vill bara slå något, är bara så himla sur på denna världen. Allt är bara så snett, jag känner direkt vad som är falskt eller äkta. Vill se livet och världen som något vackert men ändå är det helt tvärt om, vet inte vad jag ska tycka längre.
 
Ingen behöver oroa sig, ingen behöver fråga hur jag mår för jag mår bra! Man ska må bra, bara att jag är väldigt förvirrad just nu, vill gråta just nu och vill bara vara ensam och tänka. Det måste man göra ibland. 
 
 
Älskar att lyssna på denna låten när livet inte är så lätt!

Vila i frid

Bästa Sebbe, det är så många som bryr sig och tänker på dig. Hoppas du kan se de!
Tänder ett ljus å tänker på dig.


Så himla synd att folk börjar inse hur mycket dom bryr sig om någon när hon/han väl är borta som egentligen man skulle innan. Ta vara på de du älskar och hjälp så mycket du kan om dom som har de svårt och inte mår bra.


Gossip girl


everything is falling apart

 

Nicki Minaj

Vad har hänt med Nicki Minaj egentligen? Älskade verkligen hennes låtar, var typ min idol ett tag lyssnade på hennes album "Pink Friday" ett helt år typ, men de andra nya låtarna hon har gjort suuuuger verkligen. Okej, vissa är ju ganska bra tex när hon gör låtar tillsammans med en annan artist. Men vad har hänt egentligen?! Kan hon inte bara göra bra låtar igen?!

onsdag

Var nyss hos läkaren. Är ju uppskriven hos Västerläkarna men kan säga att dom suger kuk balle. Dom ljuger o.s.v, blev typ döds sjuk förra gången jag var där och dom hjälpte mig inte någonting då åkte jag till Mölndahl och där fick jag medecin, mycket trevligare osv så då blev jag frisk.

Har i alla fall halsfluss som jag alltid har så fick utskrivet pencillin. Så kommer snart bli frisk! Åt även pizza sedan, orkade bara en bit typ hehe. Hörs senare, puss!

 

 


hejdå

Sitter här med messa feber, vet inte vad man ska ha för tempratur men när jag tog igår så hade jag väldigt lågt och idag har jag väldigt högt.
 Har sovit nästan hela dagen. Har inte ätit något för jag orkar verkligen inte göra någon mat men satte nyss in en lasagne i ungen som ska stå där en timma. Har massa saker att göra i skolan innan jag åker och det är sjukt segt att bli sjuk just nu och sedan ska jag hålla en gympalektion på torsdag och har ingen aning om vad man kan göra? Det kommer inte gå bra känner jag! 
 
 
Victoria Secret fasion show ska väll vara idag? Eller jag fattar ingenting på den just nu, vissa sa att den var för några veckor sedan och de finns tillomed småklipp och bilder från det men på deras hemsida står de att de ska gå idag. Men det verkade inte gå på svensk TV. Någon som vet något om de får gärna höra av sig på något sätt?!
 
 

Hatar detta

Håller på å bli sjuk, jag kan inte bli de nu? Varför just nu, nej! Blir alltid de just när de e minst läge, jag skojar inte.

Jag ska försöka göra mig frisk främst för en person som nog vet vem den är för jag älskar den personen. Shotta citron saft, fast de kanske inte e så bra om man har ont i halsen. Hatar detta, puss.


Jag saknar er :'(


Hello winter


Back to hell

Hej! Har varit på advent fika hos min mormor, svin tråkigt hade ingenting att göra så jag la mig i en säng och sov där. La mig sent igår och vakna tidigt så var jättetrött och vakna med att en hund slicka hela mitt ansikte, mysigt värre. 
 
Imorgon är det ny vecka, vill inte tillbaka till skolan och plugga sönder hela veckan jag kommer göra två stycken provn också men ska försöka hinna med lite roliga saker också! :)
 
Nu ska jag  lägga mig i sängen och kolla på niiiveeet. PUSSSSISAR

Rädda min söndag

Sushi och nu Solsidan, LML!


waantie

 

To win my love takes so much more


satuuurdayyyy

Kom nyss hem från Sara, var där på krök med hennes pojkvänn och hans kompisar och Felicia. Var i alla fall ganska sjuk kväll, men ändå roligt. Vill bara få bort mitt smink och sätta på mig mjukis kläder nu. Nu är i alla fall helgen över, har varit en riktigt lyckad helg verkligen. Kramisar
 
 
 
 
 

Mitt rum

FIck en fråga om jag kunde lägga ut bilder på mitt rum! Visst! Min säng är inte helt klar fick nyss hem beigea sängkläder från H&M nyss så ska jag köpa mer kuddar också. 

Lördags godis


Her days are over, baby she's over



 
 

Don't like you anymore guuurl

Ska snart sova. Imorgon börjar ju julkalendern, har typ taggat den även om typ ingen kollar på en längre. Det är ju "Mysteriet på Greveholm 2" älskar den vanliga, vet inte hur många gånger jag har kollat om den på dvd här hemma, så mysig. Efter jag har kollat på den ska jag nog ut och springa och senare städa mitt rum som verkligen är kaos, vaxa mina ben hehehehe och göra mig riktigt fräsch på kvällen vet jag inte vad som händer. Men något roligt hoppas jag. Pussss, ska kolla älsklings desperate nu. Har nyss kollat klart på den så ska jag börja på "Gossip girl" sheeet mannen vad najs! 

 

 

 


Idag är de ju fredag! :) x)

Hej! Uppdateringen har verkligen inte varit bra på senaste dagarna. Men mitt internet på mobilen är slut och har inte haft så mycket tid.

Veckan i skolan har jag jobbat på sjukt mycket, gjort prov  allt har gått bra osv.       Direkt efter jag slutat tog jag en sväng till solariet och sola, sedan mötte jag upp Felicia så åkte vi hem till mig och senare åt pizza med min familj. Därefter gick till frölunda och träffa Emelie och Mathilda, så har vi träffat massa  olika folk under kvällen så det har varit gött! Åker ju snart och kommer vara borta hela lovet, så kommer inte ta det lungt dessa helgerna innan. Haha! Hoppas ni haft en bra fredag, puss!

 

 

 

 


RSS 2.0