Myys


Calefornia dreams

 






lllooove myyyy liiiiifeeee

 

Let it be beautiful


Nov. 29, 2012

Kom hem för några sekunder sedan typ. Efterskolan gick jag hem till Adam och spela in en film. Sedan åkte jag direkt till stan och mötte mamma och Mikaela och kolla på ett gymnasium, sedan satte vi oss på La pain åt och fikade. Riktigt mysig kväll, julpyntat på stan och man fryser ihjäl typ så det blir sån julkänsla. lovelife 

 

 

 

 

Nu ska jag plugga innan jag somnar! Ha det bra godingar. ♥


Pluggat hela dagen

Hej! Uppdateringen har sugit idag verkligen, men har pluggat i stortsätt ända sedan jag kom hem från skolan för jag har prov imorgon!
Sitter och smsar med godingar nu, är jävligt glad också för en sak. Ihhh

Har ganska många planer för imorgon lite tajt med alla saker jag ska hinna med! Men ska försöka blogga så mycket jag kan men nu ska jag nana i alla fall! Ha det bra gosisar, PUSS


2 veckor kvar


fyfan vad myyys

Anna Maria Espinosa – To Win My Love (Radio Version)
 
 

Hej kompizz

byxlööösa barn


Filmar

Har köpt mat för jag var hungrig sedan e vi hemma hos en i min klass och ska filma en film till skolan. Ska senare träffa Vanja och åka till ungdomsmottagningen och åka till frö!

 


Jenner Kendall

Så jävla snygg, dröm utséende!

"girl i love you, your'e the one ♥"

De luktar så gott på mitt rum nu, köpte ett helt sjukt gott doftljus sedan ett läppglans som smakar polka. Åh så gott! kbry typ...hhihihi
 
Har i alla fall pluggat lite nu, har mycket mera att göra egentligen, men är helt slut nu. Laddade ner säsong 8 av desperate förut också så ska kolla på något avsnitt där ifrån också, tagg hehe! 
SÄGER GODNATT OCKSÅ bebisar! :)
 

You'll only care when I'm gone

Direkt efter skolan åkte jag till Frölunda och mötte baby så vi gått runt där och jag har köpt lite behövliga saker. Kom nyss och ni anar inte hur ont jag har i fötterna och ryggen, sedan är jag jävligt hungrig för jag inte ätit sedan imorse, och trött! Nu ska jag starta råå plugga till allt som behöver göras!  

 


Hemkunskap


Dagens


!

Kan inte fatta hur bra Wiz Khalifa är, helt sjukt verkligen! Går inte ens att förklara, ääälskar han! iiih

How can I love when I'm afraid to fall?

Hej! 
Min uppdaterig har sugit, har liksom inte haft något internet på min mobil, så kunde inte föra över några bilder till bloggen! Men har i alla fall haft väldigt mysigt i Trollhättan, har skrattat väldigt mycket också. Haha! Passade en hund och så råkade den smita så fick jag världens ryck eftersom de är en motorväg precis brevid och sprang så snabbt jag kunde efter den alla tankar kom upp i huvet samtigt, om den skulle bli påkörd, hur de skulle kunna berätta de till ägaren o.s.v, fick i alla fall tag på henne haha, fail typ. 
 
Kom hem vid 7 och tåget åkte dubbelt så snabbt som de skulle, haha? Var i alla fall framme en halvtimma tidigare och fick vänta på stationen en stund. Men när jag kom hem tog jag och fixade mina ögonbryn och sedan tog jag en behövlig dusch. 
 
PUSS!
 

 


1:20

Kom nyss hem. Åkte hem till Sara och tänkte på vad vi skulle göra, sedan när vi skulle åka till Fiskebäck till några så mötte vi Albin och tänkte åka till Asperö men så blev de inte så är hemma nu. Inte direkt någon speciell fredag, ska upp tidigt imorgon och ta tåget till Trollhättan vilket ska bli väldigt roligt och träffa saknade Ellen!


-

har läst din blogg eller dina ganska länge. Tycker faktiskt du har blivit finare och finare<3 
Har du några skönhetstips? och hur lång är du igentligen?
Hihih, gud vad glad jag blir!! Ehm, det är svårt att svara på men ät mycket blåbär, man märker verkligen skillnad på utseendet jag har iallafall märkt det på mig själv. Drick mycket vatten och även te.
Om du menar hur du ska sminka dej och så kan du nog testa dej fram till vad du passar i,  kolla youtube för tips!
 
vilka knr du från kungälv?
Kommer nog inte på alla nu, men de e väll typ Dansken Jeper, Sebbe, Tony, August, Andreas och typ några till. Vet inte ens vad dom heter, känner dom inte så alla jättebra heller! 
 
 

Friday

Somna seent igår, sedan var jag död imorse. Kan säga att jag verkligen inte kan vakna om inte typ lagt mig 9 dagen innan. Men fick i alla fall en kaffe och har varit hyper pigg hela dagen, brukar alltid vara trött i skolan men är jättepigg verkligen!
När vi hade slutat tog jag en sväng till solariet, jo jag skriver hela tiden att jag ska sola och vill verkligen inte se ut som en torsk, men det är bra för huden om man solar lagom den blir liksom fräshare, finnar försvinner o.s.v och vill inte vara blek eller hur? 
 
 

Love this

Ligger å messar å chattar och kollar på favorit! Skulle kunna vara uppe hela natten men kommer vara död imån.


I'm gonna lose you...

Hej! Är hemma nu, var och sola somsagt sedan har jag varit ute en stund och typ dampat! 
Nu sitter jag hemma, hur ofräsh som helst och måste ta en dusch och är sjukt sugen på godis och sån skit, kommer typ vara klar vid klockan 2 inatt känner jag. Men imorgon är det fredag, yey! Blev inte A-sås så får se vad jag ska göra.


RON POPE


You gotta to live before you learn

Dagens


bläää

Hej! Kom nyss hem är helt slut idag. Har bara lust att.. inte göra någonting idag. Ska bara ligga och kolla på Desperate (och ja jag e äkta beronde, det e typ mitt liv nu!hihi). Ikväll ska jag åka och sola iallafall. Imorgon ska jag antaglien till A-sås med Denise och Amanda eller så ska jag göra en annan sak! På lördag åker jag till Trollhättan till Ellen. Det är typ min helg antar jag. Ska i alla fall blir skooojigt! 



Bekännelser

<3<3♥ Hatar när folk har för mycket luft i sig
<3<3♥ Jag älskar att gå på bio, tycker det är sååå mys!
<3<3♥Jag har svårt att få känslor för killar
<3<3♥Jag får ofta höra att jag ser äldre ut ungefär under 20, i alla fall av äldre killar haha!
<3<3♥Jag har väldigt blandad musiksmak
<3<3♥Stör mig på hybris barn
<3<3♥Jag märker ofta snabbt om en person är falsk, tänker noga på de
<3<3♥Gillar gillar killar som e biffiga och lite äldre än mig. HIHI
<3<3♥Jag blir direkt depp om jag inte har något roligt planerat i "framtiden" typ. Vet liksom inte vad jag ska tänka på?
<3<3♥Jag gillar att vara ensam på morgonen, hatar att prata med någon då vill bara ha det tyst och kanske bara musik på. 
<3<3♥Börjar lätt gråta när jag kollar på filmer, inte bara om något sorgligt häner kan också börja gråta om de e väldigt lyckligt. Haha, töntigt vet! 
<3<3♥Jag gillar folk som är öppna!
<3<3♥Nu ska jag sooova, och kan provet tills imorgon så är sjukt gött! PUUUUUUSSS ALLA FINA!
 

ääääälskar denna låten

 
 

QA

  • hur går de med svenskan egentligen ellie????? kram
    fuuu, haha var stressad:)
     
     
     
  • såg bilder när du rökte vattenpipa röker du cigg eller weed också? 
    har du pojkvän?

    Nej jag röker inte cigg eller weed, kommer aldrig röka på heller har jag bestämmt haha!

don't take life too seriously


Wednesday

Kom nyss hem från skolan! Har satt på mig mjukis kläder och fixat latte och fruktsallad innan jag ska plugga resten av dagen..PUSS


Made My day ❤


Sliten

Har haft värsta natten och har knappast sovit något, sedan också västa morgonen. Hände massa saker här hemma och sedan hann jag inte fixa mig någonting typ bara eyeliner på ena ögat.. nej men hann med båda men knappast! Skolan har också varit riktigt seg, glömde även böckera i skolan och har prov på torsdag och kan ingenting, typ? 

När jag kom hem så åt jag vet inte hur många mackor och sedan sov, som jag verkligen behövde. Senare åkte jag iväg till Rudebäcks gymnasium och nu är jag hemma och har väldigt mycket att plugga ska nog göra mig ett latte för att bli lite piggare. Blir nog inga mer blogginlägg idag, eller i så fall senare för har mycket att göra! PUSS!


Gillar fortfarande den låten xD

Flo Rida – Who Dat Girl - feat. Akon
 
Kom nyss hem och har tagit en dusch, sitter med mina chips och chillar, haha men ska iallafall äta och sedan sova. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

School

Äntligen träffat baby i skolan, helt okej dag nu ska jag hem och plugga senare dra mig till stallet! Ha det bra !


bästa tjej

Blev väldigt glad till de bästa som fick mig på bra humör förut, love you och ni vet vilka ni är! Sedan så kom Felicia hem till mig med en godis påse. Kan ni fatta hur underbar hon är eller? Åh, blev så glad. Så tog vi en promenad ner till Coop och köpte ännu mera, chips och cider så gick jag hem och kolla på Solsidan. Nu är jag mätt haha och glad, hihi! Ska inte lägga mig försent idag, men börjar kl 10 imorgon så det är riktigt skönt. PUSS

 

 

 


I don't wanna hold you if you wanna go

looveme
 

hatar mitt liv

Hej! Vaknade imorse och var typ glad, eller försökte i alla fall. Sedan inser jag att inte min laddare till datan funkar, jag har liksom en låneladdare för min gick isönder. Det var i alla fall lite segt, så gjorde jag en frukost och råka spilla ut ett helt mjölkpaket men när jag hade gjort klart min chai-latte som jag gjort då, så smakade den inte ens gott. Så gjorde vanlig oboy istället och gissa vad jag gör? jo jag spiller ut oboy pulvret. Så jävla typiskt. Så tänkte jag att sätta mig vid tv och äta och sedan bara ligga där och chilla, men av någon andledning så funkade inte någon av kanalerna. Så tänkte jag sätta mig vid en annan data, så funkade inte internet? Liksom vad är detta? Det sista så hämtade jag min telefon, men då ser jag att jag fått ett sms att mitt internet har tagit slut, vad händer?! Mitt internet har aldrig tagit slut på telefonen tidigare. Åt och sedan la jag mig på soffan och kollade in i en svart TV. Jag kunde inte göra någonting och mitt huvud gör fortfarande ont? Sedan somnade jag och sov där ända tills nu då jag gick upp på mitt rum och de var bara att strömmen hade gått eller något så laddaren funkar igen så det är väll lite bättre men de andra e inte speciellt mycket bättre, eller jo internet funkar ju. Men detta har i alla fall inte varit en bra dag, har bara hänt massa små irreterande saker också. Dess utom så börjar skolan imorgon som jag inte varit på 3 veckor nu, så hoppas verkligen mitt huvud blir bättre. Ska gå till läkaren snart och få några tabletter eftersom inte vanliga huvudverks tabletter inte funkar i detta läget. 
 
Detta har nog varit de tråkigaste inlägget på länge, men detta har verkligen inte varit en bra dag. JAG VILL HA GODIS MEN ORKAR INTE GÅ UT, SKULLE BLI VÄLDIGT GLAD OM NÅGON RÄDDADE MIN DAG GENOM ATT SÄGA NÅGOT GULLIGT ELLER SÅ? SKULLE VERKLIGEN ÄLSKA DEN PERSONEN SOM STÄLLER UPP FÖR MIG JUST NU. PUSSSS
 


gullig skillnad

Vill bara bort från Göteborg nu:)

LÖRDAG

Hej! Jag ligger ner i soffan och har så ont i huvet så jag inte vet vad jag ska ta mig till, kommer seriöst spy snart (men nej jag spyr aldrig, har inte gjort de på flera år om jag inte har stoppat upp fingrar i halsen då hahah). Idag har jag varit med mamma hela dagen, mysigt.  När jag kom hem tog jag ett långt bad, rakde benen osv med anikstmask sedan smöjt in mig i jordgubbs loiton.
 
Jag orkar inte sitta hemma idag, så Sara bjuder mig på bio idag åååh den gullisen! Ska i alla fall se Paranormal Activity. Som börjar vid 12 så ska väll hitta på något mysigt innan. Perfekt med bio idag verkligen! 

HA DET BRA, NU HAR JAG BROTTOM PUSS!


Morning sweeties

Vaknade nyss, ganska lång dag idag så ska ner och äta frukost och sedan klä på mig och sminka mig.


-

Though I've moved on and you brought me right back, til the night you took my kiss away from me. And I took yours too
 

Fredag

Direkt efter prao åkte jag till Frölunda och gick hem till Kelly med gullisar Claudia & Mathilda. Rökte vattenpipa och sedan gick vi till solariet. Var iallafall mys, ska fräscha till mig lite och äta thaimat! Ha det bra, det kommer väll antaglien bra uppdatering ikväll om jag kommer på något skojigt att blogga om. PUSS!


You're my only sunshine

Hej! Sitter och äter blåbär och hallon, så gooodie! Ska iallafall dra mig till praoen, direkt efter möter jag Mathilda och Claudia vid stationen. Så ska vi fixa en sak och sedan ska vi sola, så åker jag hem och fixar mig lite fräsch och spenderar resten av kvällen med familjen. Ni får ha en jättebra dag så hörs vi!
 
 
 
 

Fredag imorgon

Har ätit sushi, tagit ett långt bad och nu sitter jag här och chattar runt lite!
 
Det är så härligt att lyssna på go musik samtidigt som man kollar på massa bilder på weheartit. Älskar de verkligen hihi!
 
Imorgon är det ju fredag, så surt att prao är över och sedan börjar skolan som vanligt.. Men ska i alla fall vara hemma och ta det lungt i helgen, har ju somsagt inte mått så bra. Ska göra lite ärenden med min mamma också och ska också träffa Mathilda imorgon och fixa en hemlig sak hihi! 
 
bilden e typ ett år gammal......

Torsdag

Denna veckan bara rusar iväg. Var det inte nyss måndag? Igår var inte direkt uppdateringen på topp men jag mådde dåligt och somna direkt när jag kom hem och sedan la jag mig vid 8 för hade konstant huvudverk och den är fortfarande i, riktigt jobbigt! Hade konstant i 2 veckor en gång, så gick jag till läkaren och de var tydligen p.g.a stess så jag spänner mig så fick jag ta tabletter för det. Hoppas verkligen inte det är så igen! 
 
Mamma hämtade mig klockan 11 idag då åkte jag till tandläkaren så fick lite sovmorgon. Där gick det bra iallafall! Sedan åkte vi till Cafét och åt lunch med världens bästa mami. Så jobbade jag till 3 idag, fick även med mig en prinssestårta hem som jag även fick igår. Så den sitter jag och äter nu! 
 
Nu ska jag bara ta det lungt, ladda ner någon film eller något mys och sedan drar jag ner till Mölndahls bro och köper sushi, oh så gott! Hörs senare puss!

 

 


bezzztttt

 
 

Orkar inte

Är på praoen. Satan vad jag är trött idag, vill hem och sova nu. Hade egentligen planer för idag men orkar inte göra mera än vara hemma å sova. Höra senare, puss!


Exakt en månad kvar

Om exakt en månad så är jag på flygplatsen framme i drömmarnas land. Då är jag alltså framme i Kalefornien! 
Ska försöka förklara lite om hur resan ska vara i detta inlägget, ni anar inte hur mycket jag längtar och har gjort i ett halvår nu! 
 
Jag åker i alla fall den 12 december, då jag åker ensam ända till USA där jag åker till min bror som pluggar där i 1 år. Där bor dom i en lägenhet 4 stycken killar som jag ska bo med en vecka, det är precis då de har slutat skolan och därför är det väldigt mycket stora fester då menar jag stora runt 500 pers på en hemmafest liksom med inhyrd DJ och allt. Då jag kommer med på, antagligen vill jag nog inte gå dit med killar så får väll se om de finns några tjejer som kan gå med eller något. Så i alla fall bli jävligt skoj! Efter en vecka kommer mina föreldrar upp då vi ska åka runt lite i Kalefornien till de kända ställerna, det är mest mina föreldrar som håller koll på det. Så ska jag shoppa och fira jul där, hur ballt e de inte? Har alltid drömmt om att fira jul i USA eftersom de pyntar ju upp lite överdrivet?! Så de ska bli riktigt mysigt, sedan är de ju nyår och då antar jag väll att de har många feta fester då också eftersom det är ett område med två skolor med 20 000 elever på båda. Så de ska bli nayyyz. 
 
Kommer ha med mig kamera så kommer ta en massa bilder! 
 
 
 

Mys

När jag kom hem idag gick jag direkt ut och sprang, var sjukt skönt att träna. Hoppas verkligen inte att jag slutar nu, ska bara fixa medecin för jag har fått Astma, haha. 

Nyss varit i stan en stund, fixa lite saker. Påvägen hem så gick jag och köpte lite gott, Eldorado chips förvånansvärt goda, godare än Estella och de och pepsi och lite annat. Men nu sitter jag och kollar på Desperate och funderar att kolla på House, men kollar nog heldre på Desperate faktiskt, hihi. 

 

Fick också en fråga om hur högt jag hoppa igår och de va 1,25 m, fast de var bara ett hinder utan inte hela banan. 

 

Nu ska jag fortsätta mysa med allt gott, ha en bra kväll!

 


MÅNDAG

Hej! Kom nyss hem från stallet och var sjukt skoj i alla fall eftersom vi hoppade bana, sedan i slutet fick jag och en i gruppen hoppa högre, sheeet så skoj! Det var i alla fall mitt rekord typ, tror jag i alla fall. Har duschat och fixat lite på Frölunda, sjukt pinsamt att gå runt där i ridkläder hehe.
 
Här är i alla fall lite av veckan planer!
Tisdag: Träffa Felicia, sola och hitta på något kanske?
Onsdag: Träffa Hannibanni och ta lite kort
Torsdag: Köpa gymkort typ?
Fredag: ?
Lördag: ?
 
 


The luckiest girl on the planet

(youtube) Luckiest Girl - Vinsten 
 

ooojjsh


Home

Kom nyss hem från praon, detta är sista veckan ledigt från skolan, sorgligt. 
Hade tänkt att gå ut och springa snart, måste verkligen ta tag i träningen nu. Ska skaffa gymkort nu igen i veckan tänkte jag! Ikväll ska jag också rida och kommer vara helt slut när jag kommer hem verkligen. Brukar alltid vara jättetrött på måndagar. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av desperate innan jag går ut eftersom jag åt en stor lunch idag och är fortfarande väldigt mätt och vill ju inte få håll. 
 
 
dream
 

TED

Har sovit hela dagen verkligen, kollat på filmen "Ted", jävligt bra tycker jag. Det är ju samma skapare som Family Guy som jag älskar haha. 
 
Ska i alla fall typ sova snart, så säger gonatt!

SVAR

kan inte du blogga mera om när du rider, mer bilder osv?
Jo, de kan jag. Fast är inte speicellt intreserad i det längre, men älskar de ändå. Men jo jag kan försöka!
 
hej vilken är den bästa affären att köpa jeans på?
De är väll lite olika? Men Design Only tycker jag brukar ha många bra jeans. De oftast lite dyrare annars så köpte jag ett par från Bik bok en gång som jag använde väldigt länge och dom finns nog kvar tror jag. 

 
 
 

SÖNDAG

Hej! Glömde blogga om kvällen igår men det var inte något speciellt, hade taggat att göra något roligt men allting blev ganska failat. Träffade i alla fall lite folk man inte träffat på länge så det var najs! Idag har jag sovit ut eller typ i alla fall, så har jag bara legat i sängen och kollat på desperate, like always. Idag ska jag bara ta det väldigt lungt, ska nog till affären och köpa massa gott. Sedan ska jag ta ett varmt bad och ha hemmaspa typ så som många söndargar brukar se ut! Denna helgen har gått riktigt snabbt, tänkte nyss "äntligen fredag" å nästa sekund "fml måndag imorgon" typ. 
 
Har verkligen inget att skriva nu. PUSS
 
 

21 december 2012

Alla har nog hört att jorden ska gå under 2012, liksom inte speciellt troligt att tro på de när de finns typ 2 olika bra orasaker varje år som säger att jorden ska gå under. Men liksom de jag har hört från detta som får mig att tro att jorden ska gå under då är ju mayaindiandernas tavla där har de bl.a stått massa olika saker som hänt t.ex pesten som var för längesen hade stått på den tavlan innan den kom och så har de varit massa saker som stämmt som de hade förutsagt, inte allt då men. 
 
Det var också något om att alla pyramiderna var bygga under en stjärna, att de betydde någonting? Att de blev något tecken typ eller något sånt, kom inte riktigt ihåg vad de var?
Men i alla fall så tar ju deras tavla slut 2012. Liksom står de ens att jorden kommer gå under då, jag tror i alla fall att något kommer hända. Liksom att jorden ska gå under är nog de jag var mest rädd för i hela mitt liv, i alla fall när jag var mindre. 
Men vad var de som 2012 filmen började med? var inte de att de blev översväming i New York och vad har hänt nu liksom?.. 
 
 

FRIDAY

Mitt humör har inte varit på topp direkt de senaste dagarna, därför har jag inte heller orkat blogga så bra heller. Har liksom varit damp sur på mååånga saker.
 
 
Kom i alla fall hem tidigt idag och gjorde iordning mig och åkte och träffa Vanja, Adrian och Mathilda hemma hos Adrian sedan kom alla andra. Sedan så skulle jag möta upp Felicia, lite komplicerat orkar inte förklara allt träffade i alla fall Tor en stund sedan träffade vi Sara i stan. Var sjukt trött sedan och har typ haft feber ikväll (?!) neeej, vill verkligen inte bli sjuk nu ligger med morgonrock, två tjocka täcken, filt och mjukis byxor på mig för att inte frysa.
 
Har väldigt många planer för imorgon och det ska bli jätte rolig dag, men nu ska jag sova och ta det lungt i början av dagen och sova ut de jag behöver! Men säger godnatt, med dagens outfit (okej, inget speciellt men...)
 
 
 
KYSS

GODNATT, TYP?

Hej! Har inte varit på bästa humöret idag, är sur på lite olika saker. Men har tagit ett varmt bad nyss, och har lite bilder jag vill lägga upp men så funkar det inte på blogg.se appen och någonting är konstigt på min data för varje gång jag ska ladda upp iphone bilder så står de error typ. Så irreterande, detta är verkligen inte min dag!
 
laddade upp bilderna på annan väg...... aja nu ska jag fixa något att äta och kolla twiligt tror jag på TV och sedan sova, och hoppas jag vaknar på annan sida imorgon. PUSS

Tankar

Jag måste verkligen skriva av mig. Därför gjorde jag en kategori tankar/åsiker, kommer vara både åsikter och tankar, inte för jag kommer skriva sånahär inlägg så ofta (tror jag inte?!). Men i alla fall så gillar jag att bara skriva av mig.
-
 
Igår var en ganska jobbig dag, tänkte väldigt mycket, tror faktiskt jag lärde mig någonting väldigt viktigt. Något som jag alltid velat lära mig men aldrig riktigt förstått, för man tar så mycket förgivet och vissa saker kan man inte ens tänka sig att de faktiskt bara helt plötsligt kan försvinna och vad de än är och handlar om. Man ska verkligen ta vara på allting man har, man ska tänka på de i alla fall försöka så gott man kan. Eftersom jag tror att något alla måste lära sig i livet är att inte bara ta allting förgivet. Jag har insett hur mycket jag älskar de som är nära, hur mycket tid jag vill tillbringa med de jag älskar familj & vänner.
-
 
  Vill inte slänga iväg mitt liv på något jag inte ens gillar att göra utan bara följa mina drömmar och bara kämpa ända till toppen, inte bara tro att man är i någon trygg hörna där man kan vara och bara få allting framför sig. För nej, man måste kämpa till man når dit man vill och blir den man vill och trivs i att vara. Sedan aldrig falla ner. Jag är ung och man är bara tonåring en gång, liksom allting man kan göra? Visst de är inte alltid lätt och perfekt, verkligen inte. Det är så mycket som händer man börjar insé bra och dåliga saker och vad livet egentligen är, man måste ta tag i sitt liv även fast det är så mycket hål på vägen som så lätt man faller ner i och får en att sluta kämpa och får en att ge upp, det är just det man måste klara ta sig över.
 Jag vill ta vara på denna tiden. Tänk när man blir äldre och verkligen inte har något minne av när man var tonåring, bara att man gick i skolan och pluggade? Visst det är jääättte viktigt med skolan nu, för att klara resten av livet. Ändå vill jag ta vara på denna tiden och göra något roligt av de, skapa minnen med vänner gå på fester, göra helt galna saker som jag bara kan göra nu liksom ska jag göra de när jag blir vuxen eller? För nej, de är inte samma sak då, de är just nu när man e tonåring man får ta vara på all tid och göra det bästa av de. Göra de aldra galnaste sakerna man kan tänka sig, bara ha roligt, släppa loss och leva livet. Gå sin egen väg, verkligen kämpa dit man vill och bara ha så galet skoj det bara går, inte bry sig om vad någon annan tycker eller tänker. Jag vet att det är svårt men därför ska man kämpa. 
 
 
"Bara ännu en tid bara ännu ett steg de handlar om ditt liv du får aldrig va feg, för de du inte dör av blir du starkare av trotts att livet är en bitch. Det är bara ännu en dag" - Petter

Onsdag

Hej! Hade ganska fail med bussarna imorse, orkade inte tänka eller bry mig om något typ haha. Så missade bussen eller råkade faktiskt kolla till fel ställe så det blev helt fel så försökte jag göra det bästa av det och tog en annan buss så tänkte jag att jag skulle få gå liten bit. Men så råka jag komma till något jätte konstigt ställe, vet inte vart de var någonstans så tog jag nästa buss därifrån och kom till Mölndahls station och när jag kom dit var jag redan en timma försenad så jag satte mig ner på en bänk och satt där ett tag och smsa för jag inte orkade göra något annat. Sedan gick jag till Mölndahls bro och skulle köpa frukt så var det någon pitbull hund som var aggresiv och lös, sjukt läskigt gick direkt in i affären i alla fall och sedan vet jag inte vad som hände med den? Aja. Sedan kom jag hem och somnade direkt på soffan och sov där till klockan var typ halv 4. Skulle egentligen träffa Vanja och ta en fika men bangade, så ska träffa Felicia nu så ska vi sola och göra något annat. vääääldigt intressant. 

Är i alla fall sjukt trött och vet inte vad det är med mig för har liksom sovit hela dagen. Aja, jag är nästan alltid trött på dagen och blir pigg till kvällen, nu vet ni liksom! 
 
 

 
 
 
 

Tisdag

 

 

Chill dag, fick med mig lite bullar, bröd och bakelse hem haha. 
Ska bara ta den lite lungt och sova lite så senare ska jag nog ut och träffa någon! Har inte så mycket mer att skriva. Puss!

Insta@Foodazing

 


DÖD

Hej! Har nästa inte sovit någonting inatt, jag la mig relativt tidigt och sedan vakna mitt i natten och kunde inte sova på 4 fucking timmar även fast jag drack två glas mjök.
 Började somsagt klockan 10 och trodde verkligen inte det skulle vara så chill som det var, fick världens godaste sallad till lunch och slutade halv 2 och fick med mig en sån avlång bulle ni vet? Är jättetrött nu, och laddar ner Johan Falk filmen på mitt iphone internet, har inget wifi nu och känner verkligen att jag har lust att kolla film nu, vet inte om de är dummt om jag tar för mycket internet men orkar inte bry mig nu. Ska snart åka till stallet, så det blir mys och när jag kommer hem ska jag ta ett bad och sedan sedan sova, längtar för jag är helt sjukt trött! Jag sover alltså i Mölndahl hos min mormor, så tar bara 10 min att åka till cafét. 
 
 

PRAO

Jag praoar på ett café i Kållered, sjukt chill! Tiderna e 10-14, fan vad najs.


Solsidan nu

 
 
Serien som räddar min söndag. Nu ska jag fortsätta kolla. Puss!

Sanningar

♥ jag vill jättegärna flytta, har aldrig gjort det. 
♥ jag har väldigt svårt att bli kär, men vill mer än allt ha en mysig pojkvänn
♥ jag älskar att nörda serier
♥ jag har nästan allas musiksmak förutom kent och håkanhellstöm hehe, förstår mig inte på de bra i den musiken
♥ jag kan märka vääldigt lätt om folk e falska eller äkta
♥ och jag hatar såna som skapar självfortronde genom att trycka ner andra, bläää
♥ folk som är helt underbara och sedan får alldeles för mycket luft i sig, sorgligt typ
♥ bästa som finns e gulliga sms
♥ jag kan vara ganska blyg innan man lär känna mig på riktigt
♥ jag har tränat ganska mycket innan i mitt liv, men nu orkar jag verkligen inte. fast försöker hehe!
♥ när jag var liten hatade jag verkligen hatade att resa, nu älskar jag de verkligen. 
♥ jag kan ofta glömma av att äta, ibland blir de så att jag bara äter en måltid om dagen
♥ jag har väldigt ovanlig humor, brukar skratta ihjäl mig åt alla random saker
♥ jag älskar att driva med folk hehehe
♥ jag vill oftast vara själv på morgonen, kan inte ens prata när jag precis vaknat
♥ jag älskar galna människor som gör alla galna saker, bjuder på sig själv mycket osv. så jävla roligt. Inte såna som bara sitter still & e allmänt tråkiga. 
♥ jag hatar mitt hår så jävla fult just nu, ska till frisören snart och fixa de sån tur är
♥ 
 
 
 
 
 
 
 

Igår

Blev ganska fail igår, men var i allafall skoj! Orkar inte skriva allt som hände, men det var roligt. Fick inte speicellt bra bilder och blev ful på alla, menmen..

Felicia sov i alla fall hos mig inatt och nu har vi vaknat och ätit världens största bakis frukost, så jävla gott. Idag ska jag göra lite behövliga saker, kan berätta senare vad det är. Men har prao nu i två veckor, yey!

 


Såå gooodie


Nu


LÖRDAG

Hej! Vakna verkligen på rätt sida idag, pigg och allt. Ska i alla fall åka iväg och sola med Felicia och Tor nu, eller när de nu blir av för Felicia e så långsam. Sedan kommer Denise så ska vi fixa oss lite, sedan hem till Chem och ha en bra kväll. Nu ska jag i alla fall fixa mig lite, och sedan dra till solarie. 
Ha en bra lördag, puss!
 

brottoooom

Hej! Sitter här hemma och äter pizza, ska liksom vara på frölunda om 5 min och träffa Felicia, lycka till elllie! Ska i alla fall köpa solkort och träffa lite folk!

-


SVAR

Jag älskar verkligen att svara på kommentarer vad det än handlar om typ, så fråga saker blir mycket roligare att ha en blogg då!
 

"hej cp fråga men rakar du dina armar? det är jätte många som säger att man inte ska men jag ser ut som en fucking apa!"
Nej jag rakar inte mina armar, jag har gjort de någon gång men de blir ju bara stickigt och stubbigt. Om du tycker du behöver det så är det så mycket bättre att vaxa det håller också 1000 gr längre. 
 
går du på påvelundskolan?
Nej, Fiskebäck!
 
 
 
 

RSS 2.0