Yum



babyspenat, paprika, jordgubbar & balsam vinäger 

Gym

Har håltimma i 4 h nu. Väldigt chill dag då vi endast har en lektion efter. 

Kommer köra ben/rumpa pass nu sedan springa en timma. Ha en bra dag! 





Glossybox

Något som är riktigt bra är glossybox. Tror jag betalar 130 kr i månaden för 5 stycken produkter som blir hemskickade. Väldigt värt eftersom man kan få en mascara för samma pris i affären. Klart vissa gånger är bättre än andra men helheten är super! 

Är som att få en julklapp en gång i månaden, så skoj! 




Happy





MAAT

Kom nyss hem, helt slut verkligen. Hade en håltimma då jag och Bianca stack och träna. Så skönt! 

Åker till Trysil imorgon så ska endast packa idag. Nu sitter jag i alla fall och äter. Pressar alltid en extra vitlök på för det är så jäkla gott! 





 
 

en chans till

Vill verkligen blogga vissa dagar, är taggad på att gå in för ibland det typ. Inte för jag tror att jag har orken att göra något av det men vill ändå blogga och skriva eftersom det är så roligt att kolla tillbaka till, olika perdioder, dagar o.s.v.
 
Har i alla fall varit en rolig dag, dock varit stört trött hela dagen. Var även och simma med skolan och såklart glömmer jag min favvisbikini där och när jag kommer tillbaka är den borta..att tappa bort och glömma saker överallt är nog min starkaste sida i livet, helt ärligt. Riktigt irriterande!
 
 
Börjar halv 2 i morgon, ska verkligen sova ut eftersom det är något jag absolut behöver nu efter helgen och de nätter efter. Ikväll ska dock jag ta tag i allt mitt plugg som jag inte har skött så bra på senaste. Kramisar ♥♥
 

RSS 2.0