Running

Kom precis hem från en springrunda, vet faktiskt inte hur långt det var hehe. Men jobbigt var det i alla fall. Vet inte riktigt vad som har hänt med min kondis på senaste? För några veckor sedan kunde jag springa 1 h på bandet utan problem. Igår sprang jag 20 min och var helt död! 
Ska i alla fall träna upp mig nu och i morgonbitti blir det gymmet med Felicia. 
Måndag igen

Vakna nyss och sitter med min frukost. 
Är jättetrött trots att jag la mig vid nio igår! Dagen består bara av svenska nationella och sedan en vanlig svenska lektion. Har 4 stycken prov denna veckan säkert massa annat också, är inte tagg över huvudtaget! Kommer inte ha tid med något annat än plugg men ska försöka klämma in några träningar i alla fall!Face Mask

 
 
Söndagar är absolut den bästa dagen att ta hand om sig själv. Brukar ta ett bad raka benen, användra ansiktsmask, hårinpackning m.m. Här är tips på några ansiktsmasker:
 
 
Två nya ansiktsmasker.
 
Keep your cool breakout calming mask:
 
En unik lugnande gel-mask som omedelbart reducerar utseendet på otäcka finnar. Den innehåller fina färgkorrigerande pigment för att dölja rodnad och främja en hälsosam lyster.
 
Deep down detox mask:
 
En superrengörande, avgiftande mask som laddar upp och balanserar för en klarare hy med lyster. Innehåller Apelsin som bekämpar trött och stressad hy. Bergamott som är naturligt antiseptisk och hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porerna för att lämna huden klar, len och riktigt fräsch.
 
 
 
 
 
 

Ellen Bellen

Sitter just nu med Ellen och tar igen alla dem PLL avsnitt man missat. 

Igår var i på bio, Non-stop. Handlade om ett flygplan som blev kapat, jag är själv jätteflygrädd så tycker den var ganska spännande. Haha! 
Hon sov här inatt men ska snart åka hem. Tänker nog plugga resten av dagen/kvällen hade jag tänkt. 


Torsdag

Igår var det Valborg. Drog på någon fest i Johanneberg, var där en stund och sedan drog vi vidare till Fredrik. 
Nelly och Amanda sov hos mig och vi vaknade vid två. Skööönt! 

Sedan drog jag och Nelly till ICA & köpte lite gott. Vi mötte William och Chemoun och satte oss på Roberto. 

Ska snart träffa Claudia och ta en fika. Träffar antagligen Johan senare och sover där.
RSS 2.0