Har inte bloggat på flera dagar för att...

Har inte bloggat på flera dagar för att jag har funderat på om jag ska sluta blogga.
Okej, jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har gjort de och sedan ångrat mig. Känns som de kommer bli samma sak denna gången men har faktiskt inte tid, eller varje gång jag har plugg och ska göra ett inlägg så fastnar jag alltid på facebook eller läser andra bloggar och typ två timmar efter så kommer jag på "juste jag skulle ju blogga".. Så då har de liksom gått flera timmar. Men kommer i alla fall komma tillbaka de är jag säker för om de typ händer någonting tänker jag alltid att jag ska skriva de på bloggen, så gör jag inte de ändå då men haha!
Kommer ha tillbaka denna bloggen antar jag, men kommer antagligen tillbaka när skolan är över....ååååh, blir typ depp för det är så långt kvar. 
 
 
 
så tråkigt inlägg orkar inte, haaaaadeeeeeeee
 
 
Åker hem imorgon också btw, så himla tråkigt! Vill aldrig åka hem. Har i alla fall en dag till här i LA vilket är bra, ska bli så roligt å träffa mina vänner igen, pusssssar

Orkar inte


Waking Up In Vegas

 

I Vegas

Är framme i Vegas nu! Så himla cool stad, ska åka hit med mina kompisar när jag blir större och spela och vinna massa pengar. Okej, nej men jag ska hit med mina kompisar när jag blir 21 vafan, å vad bra! 
Har suttit i bilen hela dagen och åkt igenom öken, har så jävla ont i röven så de inte är sant. Har sovit den mesta av tiden men är ändå så trött, har ingen energi alls. 
   Ska försöka ta lite fina bilder i denna staden, är jättedålig på att ställa in olika ljus så det blir alltid så fult med det, men tycker det är jätteroligt att fota städer faktiskt! 
 
  Ska borsta mina tänder nu och sedan kolla gossip girl, åh jag klarar mig inte längre utan den serien. Har varit så dåligt internet så jag har inte orkat kolla på den, men nuså. 
   
 

40 º

 
Badade nyss så himla gött, hela poolen är lika varmt som en bubbelpool sedan finns det en riktig bubbelpool brevid. 

Let's pretend it's love


-

 
jag hade feber å var sjuk....↑
 

Å, jag mår så bra här. Vill inte hem, ska bara stanna en vecka till, ska i alla fall komma tillbaka snart igen.  Imorgon ska vi till Vegas, får inte plats med mer saker i min resväska, men har lite till som jag behöver köpa. 
Har gått på stan idag och inte haft någon energi alls, fick i alla fall tag på jättebra saker. Yey! 
 
Så bada jag ju också i poolen, den var typ över 32 grader. Sjukt skönt! Nu ska vi alla fall ut igen och äta som jag alltid skriver känns det som. PUSS

Ut å bada


2012

Nu har jag levt 2013 i exakt en halvtimma. Men ändå man tänker ju tillbaka på året som gått, tycker jag har förendrats väldigt mycket fast ändå inte, för jag känner verkligen att jag håller på att förendras ganska mycket nu!  Jag har lärt mig otroligt mycket under 2012 och liksom mitt "liv" har börjat mera, jag hade inget liv innan typ? Eller har varit mycket mera social och träffat massa nya människor har varit med om så sjukt mycket saker som man faktiskt behöver gå igenom, lärt mig av mina misstag och gjort saker som jag ångrar som alltid kommer vara en del av mig. Har gått igenom svåra saker och ändå varit stark. Jag har fått minnen som jag nog kommer minnas hela mitt liv! Det har liksom varit en början på allt. 
 
Jag hoppas verkligen att 2013 kommer bli bra, även fast jag vet att jag kommer gå egenom en svår period och jag vet att jag inte kan ställa mig på någon trygg plats utan jag måste kämpa för någonting, känner redan nu hur svårt detta året kommer att bli men jag kommer kämpa för någonting bra och ska inte bry mig vad någon tycker för de har jag redan gjort för mycket, varför bry sig om vad någon som inte ens gillar en tycker om mig liksom? Bryr mig allt för mycket om sånt. (okeeej jag vet jag skiriver i gåtor, vill inte skriva ut de helt.)

Löften jag ska lova mig själv
 
♥ Inte tänka för mycket för de leder bara till negativt.
♥ Vara snällare mot min familj, hehe. 
♥ Ta risker
♥ Inte ångra
♥ Inte vara lat och tillbringa halva mitt liv framför datan och inte göra något vettigt. Gäller inte blogga:)
♥ Sova på natten och inte dagarna. 
♥ Börja träna och få snygg kropp/ansikte
♥ Inte tänka på att jag är ful hela tiden
♥ Ha jävligt kul och göra alla galna roliga saker jag älskar med de jag älskar
♥ Plugga, plugga 24/7 typ, fyfan vad tagggish. Eller?
♥ Gå min egna fucking väg och inte bry mig om vad någon annan tycker å tänker
♥ Tänka mer posetivt på allt å alla
♥ Göra klart YOLO-listan med bästis, haha! 
♥ Ta kontakten med de underbaringar jag tappat den med! 
♥ HA ETT JÄVLA BRA ÅR, VARA STARK, ORKA GÅ IGENOM SVÅRA SAKER, TRO PÅ MIG SJÄLV I ALLA LÄGEN, ÄLSKA, SKRATTA, HA RIKTIGT ROLIGT MED ALLA MINA ÄLSKLINGAR OCH BARA KÄMPA SÅ JAG NÅR MINA EGNA MÅL. 
 
ETT ÅR SEN TYP!! OKEEEJ JAG SKOJAR DE VA TYP I VÅRAS. ORKAR INTE MED MEJ SJÄLV, HUR SÅG JAG UT EGENTLIGEN? SKA SLUTA TA SÅNA FULA KORT PÅ MIG SJÄLV HELA TIDEN, ORKAR INTE GÅ EGENOM MIN DATA OCH BARA SE MASSA EGOKORT PÅ MIG SJÄLV OCH INSÉ HUR FUL JAG E, MYCKET ROLIGARE MED ALLA SOCIALA BILDER! 

 

 
L♥VEEEEEE 
 
 

GOTT NYTT ÅR!

Önska jag var hemma hos mina underbara friendos nu som verkade ha väldigt kul. Själv så har alla svenskar gått hem så tror inte de blir något fiesta idag...orkar inte, vill ut! Hoppas verkligen vi hittar något. 
 
Hoppas alla haft en sjuuuk och jävligt rolig nyår. Pussar!

RSS 2.0