Grattis bästa vän


Efter skolan drog jag till Mathilda där Nelly också var, träffade senare Sara och Claudia. Vi drog till Hemköp och köpte gott, sedan till Sisjön där vi satt och chilla en stund. Mysig dag och träffa bästisarna och fira Mathilda!

Har nyss tagit en lång dusch, känner mig verkligen som en ny människa, haha så gött. 
Snart kommer Johan då han hade låst ute sig så han kommer och sover här istället, den stollen.

Har hvit-dag i morgon så det blir chill. Så är det även Valborg vilket är bra! 
Just nu känns allt så bra i skolan. Behöver kämpa lite till så kommer jag bli hyfsat nöjd med mina betyg, hoppas jag i alla fall!

Kram! 

Mage, rygg & sushi



random

Mysig söndag

Borde egentligen pluggat hela dagen idag, men så blev det inte då älsklingen ringde mig och fråga om vi kunde åka till Sisjön. Köpte bullar, jordgubbar m.m. så sjukt mysigt. Åkte senare upp till Stenungsund i bilen till hans mamma! Stannade där i några timmar och tog sedan tåget hem. 

Nu är vi hemma hos Johan och snart kommer min pappa och hämtar oss så sover vi hos mig. 







Lördag

Gårdagen spenderades med mina bästa vänner då vi först gick och grilla i Näset med massa folk, vi gick dock efter en stund då det var vääääldigt mörkt och man såg inte ett enda ansikte. Då drog vi vidare till Sara på krök, så kom Ted och Niklas också.
Väldigt rolig kväll! 








APRIL

 

pure seduction body lotion

En riktigt bra body lotion. Köpte två av dem i USA förra året men de tog slut för ett tag sedan. Body splashes säljs överallt nu men hittade en butik vid Domkyrkan som säljer dessa. Håller 100 gr längre än slashen och huden blir jättemjuk. Rekomenderar om man är trött på att lukten alltid försvinner på splashen! 
 
 

bästa människan

 
kommer alltid vara min nummer ett och har alltid varit. absolut den bästa syskonet man kan önska sig, en förebild så himla duktig så snäll på alla sätt. den personer som hjälper mig när jag som mest behöver det, som alltid förstår mig och hjälper mig vad det än handlar om.
kom ihåg när du var 9 år och vi stod på badrummet och borsta tänderna när du fick ta flourtablett för att du var så stor. känns som det var för en vecka sedan, nu är du 21 och bor inte hemma längre vilket känns helt sjukt om man tänker efter. kom ihåg när jag bada då det var så strömt och jag inte kunde simma in mot land och fördes utåt, då du dök i så snabbt du kunde och hjälpte mig. kom ihåg när jag gick hem från skolan med och hörde musik 50 m hemifrån och då visste jag att du var hemma. alla gånger jag vaknat mitt i natten och räddat ditt liv. tror inte du fattar hur det känns, vet att du inte vill jag ska ta upp det men du anar inte hur mycket jag uppskattar att du finns och att du är just min storebror. 
 

vem bryr sig

 
 
 

Dessa killar


haha, jag älskar "De vet du". Så himla sköna jag dör hahah! Tor började följa mig för ett tag sedan också hihih. Men denna bild!...

my best friend tumblr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

answer

min bebis, snart 5 månder. 
 
 
 
 

Nya springskor

 
Köpte nyss nya springskor då mina Nike Free Run inte var så stabila att använda när man springer längre sträckor. Hade nästan ingen tid att kolla hur dem såg ut förens jag kom hem eftersom jag bara la fokus på hur stabila dom var, men älskar dem verkligen. Så nays färg! Vill verkligen träna upp mig innan sommaren nu, få snygg kropp må bra o.s.v. Ihhh!

Matteplugg+maaat

Har letat påskägg typ 2 h i skolan idag. Hittade dessvärre inget, deprimerande. Ska plugga i några timmar och senare åka och träna! Kram


Swag




eller inte

Slut på det roliga

Hej! Har verkligen inte varit bra med bloggandet senaste. Bloggar mest för min egen skull för att jag ska kunna minnas perioder, det är ju hur roligt som helst att kolla tillbaka senare. 
 
Nu är lovet slut. Har känts hur långt som helst enligt mig, känns som jag har gjort saker nästan hela tiden och har haft jätteroligt. Har mått sådär de senaste dagarna, har haft nackspärr eller liknande som har gjort ont ända upp till huvudet. Sedan har jag haft jäkligt ont i halsen också, konstigt eftersom jag operera bort mina halsmandlar för ett tag sedan. Jag har ätit hur mycket onyttigt som helst också, inte tränat ett piss o.s.v. Jag äcklas verkligen till allt onyttigt nu, känner stort behov till träning och nyttig mat just nu. Hade egentligen tänkt att gå upp och springa i morse men halsen sa ifrån så det blev inget av det. Vill verkligen bli helt frisk nu, så jag kan ta tag i allt. Måste även ta tag i skolan, usch vad jag har gjort dåligt ifrån mig på senaste och latat mig. Är sjukt trött på Hvitfeldska och ska försöka byta till tvåan. 
 
 
Pussss
 

Huvudstaden

Kom till Stockholm igår eftermiddag. Kom nyss till stan och är nu påväg till Kungsträdgården där det precis har blommat. För en gång skull i livet lyckas jag vara där just då, haha! 

Innan någon skulle klaga så håller jag med att min outfit skär väldigt fint idag. Hahah, det råkade bli så. 






oj vad detta går bra

 
 
Min blogg känns torr men ska snart börja lägga lite extra tid. Detta lovet har varit bäst, verkligen bäst. Gör saker absolut hela tiden. Vilket är det bästa som finns, hatar att sitta hemma ensam. Utan gillar att ha folk omkring mig och hitta på något. Blir lätt att man övertänker saker då tills det leder till något negativt när är ensam, i alla fall i mitt fall. 
 
Är så fruktansvärt trött på falska människor, att man ens ska lägga sin tid på dem är helt onödigt känner jag efter detta. Man kommer absolut ingenstans över att bara tänka på sig själv och inte bry sig som andra. Tillslut står man där ensam, tro det eller ej men så är det. 
Visa att ni bryr er om andra, ta vara på dem ni faktiskt har i erat liv och var en bra medmänniska det kommer man längst på. All skitsnack och skit, är verkligen så trött på det. Herregud, hur mycket livserfarenhet kan man ha fått i denna ålder? Lite mer skulle jag tro. Att man bara förstör för sig själv på alla sätt är nog inget jag skulle rekomendera genom att beté sig på ett sådant skitsätt. 
Mitt liv är i alla fall så perfekt det kan vara i nuläget, har allt jag behöver och försöker till 100% ta vara på alla jag har. För det sista man ska göra är att ta dem som kommit in ens liv förgivet! 
 
Puss & kram skumbanan ♥

Mondaay



En hyfsat lugn dag. Var med Johan hemma hos mig större delen av dagen, senare kom Claudia då jag klippte henne. Åkte senare till stan med mamma då det var en del saker jag behövde. 

Stannar hemma ikväll, alla verkar otaggade på att hitta på något. Gillar verkligen inte att vara ensam hemma, usch. Men ibland behövs det! Har gjort ansiktsmask, köpt naturgodis och ska lägga mig med en bok. Det kan också vara skönt faktiskt. 

Hoppas ni haft en bra dag. Kram

Slimfood




Cossyyy




Vakna nyss med min älskling tredje dagen i rad nu. Har fixat toast och sitter vid TVn med HIMYM. 

Snart kommer Claudia hit då jag ska klippa hennes hår. Så roligt! Träffar antagligen Felicia efter det. Puss! 

Claudia



Sitter med Claudia och snackar om allt typ. Var så länge sedan vi sågs, saknat tjejen! 

Snart kommer Mathilda och Nelly. Antingen stannar vi här eller så drar vi någonstans. Puss

Homefront

Ligger i sängen och kollar Homefront, har gått typ 10 minuter och är redan helt inne. Verkar riktigt bra! 
Snart kommer Claudia & Mathilda hit. Ingen aning om vad vi hittar på men antagligen myskväll! 
Puss



Frukost



Kom nyss hem från baby som jag sov hos inatt också. Somna tidigt och sov jättebra. Sitter just nu och äter frukost! 
Ska antagligen åka och träna när jag är klar och senare blir det att träffa Mathilda & Felicia eller något. Har dock ingen aning om vad vi hittar på. 
 
 

Perfekt start på lovet

Träffade Felicia då vi drog oss till Bryggeriet. Saknat den tjejen så sjukt mycket! Hade riktigt roligt då Kartellen var där o.s.v. 
Följde med Johan hem och sov där.

Är så sjukt lycklig nu, allting är verkligen perfekt, eller så nära perfekt man kan komma i alla fall. Det har hänt så mycket bra saker de senaste dagarna. Har även insett vilka vänner som är dem äkta. Vilket faktiskt känns bra! 

Nu är jag och kollar Johan när han dömer i Mölndahl. Är sjukt hungrig så ska nog gå till min mormor som bor i närheten och äta något snart. 







Vakna hos mitt hjärta


Bästa killen i världen, älskar honom sååå

LOV



 
 
 
En chill dag då vi började 11. Sov länge, shit så skönt! Hade två lektioner, sedan kom solen fram. Det är fredag, det är lov, solen skiner och ska träffa min allra bästa kompis senare. Kan det bli bättre? Nej, typ inte. 
 
Sitter och kollar Family guy med ett sjukt gott kaffe från Espresso House, kan inte sluta dricka det haha. Jag har mina kaffe- och sedan mina teperioder. 
 
Ska städa och fixa lite saker hemma, senare kommer bästis hit! Bra start på lovet.
 
Puss. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

perf

tjo
 
 

Torsdag

 
 
Sitter hemma efter en väldigt rolig dag. Älskar min kompis Bianca, även fast vi bråkar nästan varje dag och kallar varandra massa saker så är vi ändå så sjuka och har så roligt tillsammans.
 
Kom nyss hem och har gjort mig en smoothie och ska snart sätta på en film. Har varit så trött senaste dagarna så tänkte ta igen det nu lite innan lovet börjar o.s.v. 
 
   

Pure clean



 
 
Kan starkt rekommendera denna. Bästa krämen jag någonsin haft! 
Har själv inte bästa huden, men denna ger inga finnar, återfuktar bra och ger en riktigt fin lyser. Tycker till och med den funkar bättre än en vanlig primer att lägga under sminket men funkar även innan man går och lägger sig på kvällen som en vanlig kräm. 
 
Finns i vanliga butiker med smink- & vårdprodukter. 

Där regnbågen tar slut, men det finns alltid något bättre någon annanstans




sjuk?

Mådde dåligt under eftermiddagen fick sån huvudverk, kändes som jag hade feber. 
Har tagit en panodil nu och lagt mig i sängen med te och en bok. Så mysigt! Ska sova snart så jag mår bättre i morgon. 
Haha, jag och Bianca ska hitta på något jätteroligt då. Sorry can't tell! 



Godnattpussar!! 

Yum




kill me så bra

Veckans jobbigaste dag framför mig, haha. 

Vaknade med att jag var hur trött som helst, sådär riktigt trött då man inte orkar lyfta armen ens, haha. Men tog mig ändå upp ur sängen och drack en stor kopp kaffe, så nu är jag pigg i alla fall. 

Har en håltimma då jag och Bianca drar och tränar mage och rygg. Senare ska jag ut och äta med min mormor och mamma eftersom jag fyllde år för ett tag sedan. 

Har nog aldrig varit så taggad för lov som nu, det kommer hända så många roliga saker. 

Fredd i min klass på bilderna, haha sån skön kille! Var även med i V.T men han var dessvärre sjuk nästan hela tiden, annars var han så rolig haha!! 

Beodrar alla att lyssna på låten, blir så lycklig av den. Speciell men såså jäkla skön! 

 

Tröttis




Var hos tandläkaren klockan 8, börjar klockan 10 så ingen idé att åka hem emellan. Sitter just nu på Frölunda kulturhus och pluggar in de glosor vi har idag. 

Slutar kl. 5 men har en håltimma under dagen så det blir nog okej ändå. Senare kommer jag följa med och kolla på sommarhus med mina päron! 


Riktigt dåligt väder men ändå lite mysigt. Puss!



två svar

 
 
Skinnjackan är från Raglady och märket "Primeboots". Så nays!
 
 
 
Det kan du läsa om längre ner bl.a! 
 
 
Kram!
 
 
 
 

Träning

 


 
Älskar verkligen att träna. Har gjort det i största delen av mitt liv men senare hade jag en paus i ca. 3 år. Skaffade gymkort för ett år sedan så försökte jag komma igång men blev ofta sjuk när jag försökte gå in för det. Nu när mina halsmandlarna är borta så har jag hållt mig borta från att vara sjuk på det sättet vilket har varit så skönt. Ska ta tag i detta nu inte bara satsa på att bygga muskler utan mycket fokus på kondition också. När man väl fått igång sin kondis så är springa något av det skönaste, plus att man blir mycket gladare. Brukar alltid gå runt och skratta dubbelt så mycket dagen efter jag tagit en lång springrunda. Så himla underbart! 
 
Har faktiskt inte tränat min mage at all förens nu de senaste passen. Red dock förut som jag slutade med i höstas, efter jag hållt på med det hela mitt liv och det tränar en hel del mage, vad jag hört. Nu ska jag träna den ännu mer så det blir bättre, även mycket rumpa osv. Är ganska duktig på att äta bra, klarar mig inte till exempel att äta onyttigt en längre för jag känner stort behov av fräsch och bra mat. Lägger mycket fokus på frukost nu för tiden då jag inte varit så bra på det förr. Tycker inte mackor, fil osv är så gott. Det är så otroligt uttjatat, men det är bara att äta mycket med innehåll av mycket fibrer, protein även fast det inte är gott så känns det bra efter och man klarar mycket mera.

 
 
 
 

Bra helg

Har inte kunnat blogga då inläggen inte publicerats. 
Har i alla fall haft en riktigt rolig helg, var med Amanda i lördags då vi endast tog det lungt på dagen. Sedan föra vi lite hemma, resturang och sedan vidare på fest i Tuve där det var mycket skönt folk. En lyckad kväll! 
När vi kom hem på morgonen tog jag en välbehövlig dusch och nu ska jag gosa ner mig i sängen och börja plugga till kemislutprovet vi har i morgon. Kan nästan ingenting haha, bra Ellie. 
 
 
Denna veckan kommer i störst del bestå av träning då jag är riktigt sugen på det efter en paus i helgen. Vill verkligen att få en fin kropp till sommaren, hehe. 
 
 
fick nästan inga bilder under kvällen eftersom min mobil i störst del var död. 
 

Hoppas ni hade en bra helg, kramisar. 
 

Petter

jag vet inte varför men har verkligen någon kärlek till denna människan. hans låtar är klockrena, att hans ord, tankar & känslor sätter sig mitt i prick. kom ihåg innan jag började lyssna på han på riktigt, att en låt kom på radion, där varendaste ord var det jag behövde höra. att det faktiskt var någon som förstod hur jag kände just då i det tillfället. efter det insåg jag att det inte var den enda låten som verkligen sitter mitt i prick för min del. känns som jag känner denna människan och just de orden han formulerar sig i är nog det mest lika mina tankar jag hört. skulle så himla gärna vilja träffa honom och ha en konversation med honom. för åååh vad han är bra! 

:)))

 
 
 

Tränat

Drog direkt efter skolan till gymmet. Körde halvtimma på crosstrainern och sedan mage & rygg pass. Var kvar i 2 h sedan åkte vi och sola. 


Har gymmat flitigt på senaste, man märker verkligen skillnad på hur mycket bättre man mår. 




It'a friday

Kan börja säga att jag verkligen älskar alla mina vänner och nära som alltid finns för mig, hihi så glad över att ha er. 


Idag är det fredag. Är ovanligt taggad även om det känns som alla planer kommer förstöras, men man får hoppas på det bästa. 
Planen idag är i vilket fall som helst att träffa baby Felicia. 

Så himla fint väder idag, gick och köpte glass med några i klassen och satt i solen. 







livet kan vara svårt men jag svär det är bara att spela på

 
 
Har haft väldigt chill dag i skolan då vi bara hade en lektion. Dock har jag varit tvungen att läsa klart en engelskabok som vi ska redovisa i morgon som jag självklart började på i morse. Har läst klart den nu i alla fall! 
Har inte gjort något alls speciellt, ganska jobbig dag ändå men har hållt mig uppe mitt humör vilket känts bra. Var ute en kort stund och träffa Johan & Marcus men nu är jag hemma och måste ta tag i allt plugg. Fy vad jag har latat mig på senaste. Har kemislutprov på måndag och jag har inte ens öppnat boken än. 
 
Men nog om skolan, taggar helgen till 1000 nu då det händer så många roliga saker. 
 
 
 
 
Pussss 

Stan

Sitter och fikar med Nelly hos Sara på Espresso. Ska gå runt på stan och shoppa senare, känner verkligen att det behövs! 




Room for happiness



Träffade Nelly, Mathilda & Sara efter skolan. Mina älsklingar, har saknat dem så mycket. 
Vi startade med en fika på Condecco och sedan drog vi oss vidare till kanalen där vi satt och snackade länge. 



RSS 2.0